Esteu aquí

Dijous teatre: "El pes del plom", amb la Cia. La Virgueria

El pes del plom

A escena veiem Fernando, director general de Lexpa Systems (empresa dedicada a la indústria militar), a dins la banyera de casa seva. Davant seu, amb un rifle fabricat a les instal·lacions de Lexpa Systems, un noi l’amenaça.

Cinc anys enrere, el Fernando és entrevistat per una jove periodista, que començarà llavors una investigació, per tal de respondre ella mateixa tot un seguit d’incògnites que es desprenen de l’entrevista. La investigació la porta a diferents països . Finalment, en una pensió de Tanzània,  serà trobada morta amb una nota de suïcidi.

El noi que ara apunta el Fernando, parella de la periodista morta, mai s’ha cregut la nota de suïcidi i ha continuat la tasca que la periodista no havia acabat. Ara, al costat de la banyera, es pregunta si assassinant el Fernando deixarà un món més bonic. Nosaltres també.

Quina és la nostra responsabilitat en les dues mil morts diàries a causa de les armes? 

Fitxa artística:

Autoria i direcció: Aleix Fauró i Isis Martín.

Interpretació: Carles Gilabert, Jose Pérez-Ocaña, Patrícia Bargalló, Isak Férriz i Marina Fita

Assessoria de moviment: Mar Medina. Disseny de llums: Anna Espunya. Espai escènic i vídeo: Ian Gehlhaar. Espai sonor: Cesc X. Mor. Vestuari: La Virgueria. Disseny Gràfic: Oscar Llobet. Fotografia: Anna Miralles. Producció executiva: Laura Mihon. Producció: La Virgueria

Durada aproximada de l'obra: 90 minuts

  • Accessible

Activitats relacionades