Esteu aquí

Dijous Gras. Concurs de truites: valoració del Jurat i gran degustació popular

concurs_truites

Enguany fem un petit canvi en el Concurs de Truites de Dijous Gras. Esteu atents, si voleu participar o si voleu tastar truites!

A partir de les 10.00 h i fins a les 12h es podrà participar presentant una truita al gust del "cuiner". La inscripció i la presentació de truites es farà el mateix dia al Mercat de la Pl. de la Vila. Important! Cal presentar les truites en plats de plàstic o cartró (d'un sol ús). Tan sols pel fet de participar, us endureu mitja dotzena d'ous!

Durant el concurs hi haurà animació presencial al Mercat, molt gastronòmica! l'Associació Cooking Grup Prat elaborarà un tastet de truites de colors!

A partir de les 12 hores el Jurat Oficial, composat per  Manuel Torres (representant de la Granja Avícola Torres), Isabel Anguera (representant del Mercat Municipal), Joan Figueres (del Restaurant Simfonia, de l'Hotel Ciutat del Prat), valorarà la presentació i el bon gust, sigui dolç o salat, de les truites presentades al concurs. Un cop valorades pel jurat, gran degustació popular de les truites!

Els noms dels guanyadors i el lliurament de premis es farà a partir de les 19:30 hores als Jardins de la Pau. 

Premis

Categoria adults

  • Gran Premi del Mercat Municipal: Paella d’Honor i un val de 100 € per comprar al Mercat Municipal de la Pl. de la Vila
  • 1 Premi Ribera Baixa: Paella d'Honor i val per assistir a un curs o taller de cuina al Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa, durant l'oferta formativa del 2018. 
  • Premi especial El Prat, degusta'l: Paella d'Honor i un dinar o sopar "Maenu Gastronòmic" per a dues persones al Restaurant Simfonia, de l'Hotel Ciutat del Prat. 

Activitats relacionades

A todo tren 2: Sí, les ha pasado otra vez

Tipus: Cinema
Quan: 06/12/2022
On: Cinema Capri

A todo tren 2: Sí, les ha pasado otra vez

Tipus: Cinema
Quan: 08/12/2022
On: Cinema Capri

Historias para no contar

Tipus: Cinema
Quan: 10/12/2022
On: Cinema Capri