Esteu aquí

'Diez Mujeres' Cia. Lokha's

La companyia de teatre amateur 'Lokha's' presenta una adaptació de la novel·la "Diez Mujeres" de l'autora xilena Marcela Serrano. Les protagonistes d'aquesta peça teatral comparteixen les seves vivències i punts de vista sobre la vellesa i la seva particular visió del pas del temps.

Què significa fer-se vella en aquesta societat en la qual vivim? Es té present quan s'és més jove que ens farem grans? És tan terrible la vellesa com alguns diuen o encara hi ha molt per aprendre? La vida activa s'acaba a una determinada edat? Totes aquestes preguntes són les qüestions que es plantegen dalt de l'escenari i que busquen confrontar als espectadors i espectadores vers una realitat que tard o d'hora arriba.

Després de l'obra es farà un diàleg amb el públic a fi de poder posar en comú les diferents opinions que generi l'espectacle.

'Diez Mujeres' és una obra dirigida per Luisa Maria Contreras i protagonitzada per: Puri Hernandez, Neme Mañas, Pili Martin, Teresa Martín, Lupe Murciano, Isabel Sanz i Pilar Torralvo.

 

  • Accessible

Activitats relacionades

Decoració de ponsèties i creació de ramellets de vesc

Tipus: Proposta
Quan: 29/11/2022 de 10:00 a 11:30 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Tancades

Fem Tribu

Tipus: Proposta
Quan: 29/11/2022 de 17:15 a 19:00 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa