Esteu aquí

Dia de l'Ecoindustria

Temes: Empresa, comerç i ocupació, Persones
Categories: Joves.Prat
TIPUS: Jornada
Per a qui: Adult, Jove

La II Jornada d'Ecoindústria 2018 centra els seus objectius en identificar oportunitats i accions de transició cap a l’Economia Circular mitjançant dues línies d’actuació: l’assessorament individual i les dinàmiques grupals generadores d’idees, sinergies i cooperació. Dues vies que sumen per ajudar-te a innovar cap a  models de negoci que et permetin la reducció de costos en recursos i processos, i la generació de noves fonts d'ingressos i beneficis per a la teva empresa.

Més de 70 empreses han anat participant en Ecoindústria en edicions anteriors. Els ajuntaments de Gavà, Sant Boi de Llobregat, El Prat i Viladecans et convidem a incorporar-te al canvi. 

PROGRAMA 

  • 9.30 h.     Acreditacions
  • 9.45 h.     Benvinguda : Elena Alarcón, tinenta d’alcalde d’Empreses i Innovació i Ocupació de l’Ajuntament de Viladecans
  • 10.00 h.   Model transformador: RESOLVE, vies de creació de valor. A càrrec de la consultora LAVOLA
  • 10.30 h.    Cafè i conversa.
  • 11.00 h.    Circular Opportunities Work-shops: tallers per definir Estratègies i accions a implementar a l’empresa. Dinamitzat per LAVOLA.
  • 13.00 h.    Dinar-networking.

Les empreses assistents tenen l'oportunitat de rebre assessorament individual expert a la tarda. Només s'ha d'assenyalar en el moment de la inscripció. 

Places limitades. Inscripcions a http://www.viladecans.cat/ca/desembre2018dia-de-lecoindustria-18-de-desembre-de-2018-al-cubic-0

 

 

  • Accessible

Activitats relacionades

Mercadet Setmanal de Sant Cosme

Tipus: Fira, mostra i mercat
Quan: Del 05/10/2023 - 9:00 h al 05/10/2023 - 14:00 h
On: Ronda del Sud