Esteu aquí

Decade of Agression + Cruz + Atonement

trash

Decade of Aggression.

Decade of aggression Neix de manera casual, en una barbacoa 4 amics amb alguna cosa en comú: SLAYER en l'ADN. En principi sorgeix com alguna cosa per passar una bona estona i tocar el disc Decade of Aggression, però quan sentim aquests Riffs i aquestes lletres travessant el nostre cos i el nostre cervell, el projecte adquireix una nova dimensió. Som una banda de versions de Slayer i rendim tribut al soldat caigut Jeffrey John Hanneman, creador dels Riffs més sinistres de la història de la música.

Cruz
CRUZ és una banda de death metal de Barcelona que es va formar al 2013, la banda practica un death metal old school d'estil suec, influenciat fortament pel punk. Barrejant els primers Dimember o Entombed amb bases rítmiques ràpides originaries de bandes com Sacrilege o Anti-Cimex. No falteu al ritual del Culte Abissal.

ATONEMENT és una banda formada per quatre elements de l'extraradi de Barcelona. El seu estil és un thrash rabiós i enfadat, enfocat de forma principal a descarregar tota la mala bava que tots duem a dins. ¿Influències? SODOM, RAZOR, DISCHARGE, VENOM, HELLHAMMER, ONSLAUGHT, BULLDOZER i altres barbaritats sòniques.

+ info lacapsa.org 

 

 

 

Activitats relacionades