Esteu aquí

Contacontes "Germans de llet"

L

El conte serà explicat per Rocío Quesada, actriu pratenca. Ibone Olza és l'autora del llibre i Inés Burgos és la il·lustradora.

Premi del III Concurs de contes infantils il·lustrats de lactància i criança, de la Federació Catalana de grups de suport a la lactància materna (FEDECATA) de 2010. Menció d’honor per la originalitat del tema tractat. 

No hi ha millor manera d'explicar el contingut del conte que les paraules de la seva autora, Ibone Olza, psiquiatra infantil i perinatal “Els grups de suport a la lactància són espais de solidaritat, altruisme i generositat on hi ha moltes històries entranyables. Fa quinze anys que pertanyo a un d'ells, Vía Láctea. Vaig escriure "Germans de llet" commoguda per la força de les mares, sempre disposades a acompanyar i ajudar gratuïtament a altres dones, fora de les coordenades del consumisme imperants. Ara que els hospitals punters estan creant bancs de llet materna per oferir la millor llet del món a nadons prematurs o malalts, he volgut explicar aquesta història que recrea una realitat afortunadament quotidiana. Lactàncies perllongades, compartides, divertides i celebrades, els vincles que es crean són... la llet!"

  • Accessible

Activitats relacionades

Te-rtúlia

Tipus: Proposta
Quan: 20/01/2022 de 17:00 a 18:30 h
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Tardes joves al Ribera

Tipus: Proposta
Quan: 20/01/2022 de 17:00 a 20:00 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa