Esteu aquí

Concert: Vera Fauna

vera fauna

Si hi ha uns representants del vitalisme del “Sonido Sevilla”, de la sensibilitat entrenada a les ribes del Guadalquivir, entre els seus carrers laberíntics i estrets i els seus barris amb personalitats inconfusibles, aquests són Vera Fauna. Establerts al voltant de La Macarena, aquests quatre experts de les textures i els sentiments complexes acostumen a teixir xarxes lentament amb les seves cançons per atrapar l’audiència al seu univers personal.

Van publicar el seu primer disc l’any 2020, “Dudas i Flores”, que va tenir una gran acollida i va crear un llenguatge compartit amb el seu públic.  L’àlbum, cuinat a foc lent, inclou un dels himnes de la quarentena, “Los Naranjos”, en el que es relata l’angoixa per no poder sortir de casa a causa de l’ansietat. També han trobat temps per revisar hits del passat amb una mirada millenial, com succeeix amb “Colorada”, així com per qüestionar el sistema productiu amb mirada somiadora, com a “Cobre”.

Vera Fauna beu d’arrels sevillanes, de reminiscències de la Bahía de Cadiz, i de ritmes importats de la tropicalia brasilera. Com un Rafael Amador embadalit per la poesia clarivident de Caetano Veloso i acompanyat pel pop barroc i brillant dels Beach Fossils. 

Activitats relacionades