Esteu aquí

Concert: Sofia Gabanna

Sofia Gabanna

Sofia Gabanna va néixer l’any 2000 a Buenos Aires. El 2003 va emigrar amb tota la seva família a Espanya, residint actualment a la ciutat de Barcelona.

L’any 2005 va començar els seus estudis de dansa clàssica i flamenc, i els va cursar durant deu anys. També acostumava a anar acompanyada de la seva guitarra, amb la que va començar a fer les seves primeres passes com a cantautora des de ben petita. Així, sempre es va trobar rodejada de música: des de clàssica, rock argentí, flamenc, blues, jazz fins a hip hop i rap. Influenciada tant per Amy Winehouse, Lauryn Hill, Alicia Keys, Whitney Houston, Peggy Lee com per Violadores de verso, Nach, Cancerbero, Nas, 2Pac, Missy Elliot, Fito Páez, Calamaro o Bersuit Vergarabat, entre d’altres.

Arrel de la seva descoberta del gènere del rap, va començar a desenvolupar tota la seva escriptura en bases de boom bap. Així va anar trobant el seu espai a la música i cada cop es feia més gran. Després d’alguns anys escrivint, comparteix el seu primer tema “Fui Silencio” l’any 2018. Les seves lletres representen la lliure canalització de l’ésser humà i la llibertat i necessitat d’expressió. Tot i ser tan jove, l’artista argentina compta amb assoliments importants dins la seva trajectòria.

Cal accedir al recinte 10 minuts abans del començament de l’activitat. En cas contrari, l’organització podrà reassignar la localitat a una altra persona.

Activitats relacionades

La Cirquera: Trash!, de la Cia. Yllana i Thötem

Tipus: Música
Quan: 27/09/2021 de 12:00 a 13:20 h
On: Pl. Sant Jordi

The Gramophone Allstars Big Band

Tipus: Música
Quan: 27/09/2021 - 12:30 h
On: Pati de l'Escola Bernat Metge

Concert de música de cobla amb la cobla Ciutat de Cornellà

Tipus: Música
Quan: 27/09/2021 de 19:00 a 20:00 h
On: Església de sant Pere i sant Pau