Esteu aquí

Concert: Recycled J + Alea Fellas

Temes: Cultura
Categories: Arts en Viu, La Capsa
TIPUS: Música
Cicles: Segona temporada Arts en Viu
Per a qui: Adult
recycled J a la capsa

Recycled J

Jorge Escorial és el nom que s'amaga sota l'actual àlies "Recycled J" i l'anterior "Cool. Recycled J va començar a guanyar notorietat en l'escena de la música urbana espanyola l'any 2016 a partir de la seva col·laboració amb els rapers Nator i Waor -"Hijos de la Ruina" – i amb el llançament del què seria el seu primer EP: S.A.D (Salud, Amor y Dinero). A inicis de l'any 2017 va estrenar un EP juntament amb One Path, "Milagro", format per 7 talls. A mitjans de 2017, Recycled va llançar el seu primer llarga durada "Oro Rosa", a on hi estava inclòs "Valga la pena", cançó que va convertir-se en viral.

Recycled J és un dels pocs artistes nacionals en el seu gènere, que sense un LP al mercat, va aconseguir esgotar les entrades de les actuacions a Barcelona i Madrid.

Alea Fellas

Els Alea Fellas són un col·lectiu de música urbana format el 2014 al Prat del Llobregat. Actualment l'equip està format per Ele Fanelli, M. Nest, A.Kenke, KSR i DJ Sayessol. Les seves influències tenen al seu origen el rap tot i que la seva inquietud musical ha evolucionat cap a múltiples formes de creació que aglutinen tot el ventall de la música urbana actual.

+ info lacapsa.org 

 

  • Llenguatge de signes

  • Streaming