Esteu aquí

Concert: Miguel Talavera

talavera

Cicle de músiques locals a La Capsa

Rere una llarga trajectòria professional, el guitarrista, compositor i cantant Miguel Talavera s'ha guanyat una gran reputació, collint els millors afalacs a l'escena del blues de Barcelona, essent en l'actualitat un dels músics més respectat.

La seva experiència, domini i versatilitat amb la guitarra elèctrica i acústica, l'han portat a una infinitat de projectes que inclouen actuacions en directe i gravacions de disco per una gran varietat d'artistes. Després de més de deu anys liderant "Miguel Talavera Power Trio" amb diversos discos al seu nom, actualment es troba treballant en un dels seus projectes més personals. Una aposta artística diferent, eclèctica, diferent d'allò que ens té acostumats, però igualment interessant. Sota el nom de "TOCAYO", un encreuament de camins a on convergeixen estils tan diversos com el Son, la Samba, el Bugaloo, el Rock, el Pop y el Blues amb la guitarra com a nexe d'unió.

Rere una llarga trajectòria professional, el guitarrista, compositor i cantant Miguel Talavera s'ha guanyat una gran reputación, collint els millors afalags a l'escena del blues de Barcelona, essent a l'actualitat un de los músics més respectat.

La seva experiència, domini i versatilitat amb la guitarra elèctrica i acústica, l'han portat a un infinitat de projectes que inclouen actuacions en directe i gravacions de disco peruna gran varietat d'artistes. Després de més de deu anys liderant “Miguel Talavera Power Trio” amb diversos discos al seu nom, actualment es troba treballant en un dels seus projectes més personals. Una aposta artística diferent, ecléctica, diferent a allò que ens té acostumats, però igualment interessant. Sota el nom de “TOCAYO”, un creuament de camins a on convergeixen estils tant diversos com el Son, la Samba, el Bugaloo, el Rock, el Pop y el Blues amb la guitarra com a nexe d'unió.

Activitats relacionades

Pregó Festes del Pilar, presentació de les Reines i ...

Tipus: Festa popular
Quan: 07/10/2022 de 20:00 a 21:30 h
On: Davant local social al c. Jose Anselm Clavè 37 bis

Eres Basura #1: Recollida d'escombraries

Tipus: Música
Quan: 08/10/2022 de 10:00 a 13:30 h
On: La Capsa