Esteu aquí

Concert: Lildami

Lildami

Si 2021 va ser un any trepidant per Lildami arran de la publicació del seu segon disc d’estudi Viatge en espiral i amb una gira que el va portar a tocar a més de 50 escenaris, aquest 2022 segueix amb l’energia imparabla que el caracteritza.

Es troba immers en la publicació de la mixtape Cal Damià, que compta amb col·laboracions com Huntza, Kickbombo, Xavibo o Sr. Chen, i el 5 de febrer comença una nova gira a La Capsa on presentarà les seves noves produccions, a més de fer un repàs pels hits de Viatge en espiral Flors mentre visqui. 

Amb missatges allunyats de les drogues i el sexisme i una trajectòria intensa, Lildami s’ha convertit en el portaveu de la música urbana cantada en català. És l’únic artista de l’escena que ha guanyat el Premi Cerverí a Millor lletra (2019) i dos anys consecutius el Premi Enderrock a Millor artista de hip-hop i de músiques urbanes. A més del seu projecte musical, Lildami també serà el promotor del Maleducats, el primer festival internacional de música urbana de Catalunya.

Lildami - Veu
Emotional Goku - Veu
Sr. Chen – DJ