Esteu aquí

Concert: Las Odio + Black Islands

Las Odio

Las Odio va ser el grup que va néixer de la dissolució dels grups Dúo Divergente, Agenes i las Cruces. Les seves components es van conèixer al col·lectiu feminista Sisterhood i posant en pràctica les dinàmiques de feina apreses durant aquella etapa, van decidir posar-se a fer música de nou.

El seu primer treball, "Futuras esposas", va sortir al 2017 i el van presentar per tota la península, arribant per primer cop a la Capsa dins el marc del Ladyfest. Ara tornen amb el seu segon llarga durada, "Autoficción", que es defineix a si mateix com un manifest que apunta amb ironia i crítica el nucli dels problemes d'aquells que ja han complert els 20 però encara no arriben als 40. Parlen des de la reivindicació del feminisme dels desitjos, la impaciència, el capitalisme i la superficialitat. Sigui com sigui, i tot i l'evolució del seu so en aquest segon treball, els dos discos no poden deslligar-se de com viuen o pensen.

Black Islands és un grup que neix a inicis d'aquesta dècada en algun lloc del prepirineu català i amb 4 membres crescuts sota la llum del mediterrani. El seu primer àlbum "Black Islands" va remoure a la premsa musical d'aquest país, i de part de l'estranger; els van descriure com la barreja perfecte entre Pavement, Superchunk, The Jesus and Mary Chain i The Cure, aquell primer disc va ser tot en angles, exceptuant un tall "Reino Animal", que ja anunciava allò que estava per venir.

Després d'un segon disc íntegrament en castellà – del qual se'n va fer un programa especial a Disco Grande -, el tercer llarga durada continua amb la mateixa fórmula però, perfila més el so, les lletres, i la producció – aquest cop a càrrec de Paco Loco – i es consoliden com una de les bandes més sòlides de l'escena independent nacional.

  • Accessible

Activitats relacionades

Patis Oberts

Tipus: Proposta
Quan: Del 27/06/2022 - 10:00 h al 31/08/2022 - h
On: varis