Esteu aquí

Concert El Pot Petit (sessió 12 h)

Preparats per ballar? Per cantar? Per riure?

Amb més de 15000 còpies dels seus discs venudes, més de 600 concerts, milions de visualitzacions al seu canal de youtube i nombrosos seguidors a les xarxes socials, es consoliden com a grup de referència dins l’àmbit de la música per a públic familiar. Amb molt bona acollida dels seus dos primers discs “Canta amb El Pot Petit” (2012) i “Ritmes i Rialles” (2015), el grup acaba de presentar "A l'aventura!" (2018) un tercer disc molt esperat pels seus seguidors.

Amb aquest tercer disc El Pot Petit, consolida el projecte i dóna molta importància a la música, una música de qualitat i apte per petits i grans, però no oblida la posada en escena que els fa especials, jugant amb la màgia dels titelles, dels personatges d’en Pau, la Jana, la Melmelada Band i de tot el món màgic de dins El Pot Petit.

El grup continua amb la seva línia d’acostar diferents estils musicals a les famílies, amb unes lletres actuals, nous personatges i sobretot unes cançons de creació pròpia i original amb les que els nens i nenes es puguin sentir identificats i se les facin seves com han fet amb els anteriors discs

+ info i entrades a lacapsa.org