Esteu aquí

Concert: David Caba

david caba

David Caba és un artista independent de 23 anys sense cap altre pàtria que una guitarra i les seves lletres. La seva música neix del defecte de sentir tot el que fa, d’agafar una emoció o un detall i donar-li forma de cançó. L’amor pels escenaris el té des de ben petit, començant com a vocalista en una banda d’amics de l’institut del poble gadità Benalup-CasasViejas, en el que feien versions de pop-rock. Més tard aprèn a tocar la guitarra i això fa que comenci a composar les seves pròpies cançons. Durant aquesta època i amb aquesta primera banda, ja comencen a definir-se quines són les seves influències, que van des de El Canto del Loco o Fito&Fitipaldis fins a The Beatles, i acaba conformant el seu estil.

Actualment estrena un projecte de versions en acústic amb el que pretén llançar la seva pròpia visió a cançons dels artistes que l’han anat acompanyant en el seu progrés musical. Paral·lelament està en procés de gravació dels seus propis temes a estudi.

David Caba no és res més que el fruit de viure amb els cinc sentits i de rodejar-se de gent que viu la  vida amb el cor.

Concert emmarcat en el cicle de músiques locals de La Capsa.

Cal accedir al recinte 10 minuts abans del començament de l’activitat. En cas contrari, l’organització podrà reassignar la localitat a una altra persona.

 

Activitats relacionades