Esteu aquí

Concert: Biznaga + Puta Blava

Biznaga

Com deia la banda de rock més gran de tots els temps: Tot el que digueu que som, ho som i encara pitjor. Biznaga combregaria amb aquest lema si no fos perquè els importa una merda això del rock.

Sent part d'una generació de músics formats al voltant del punk, Biznaga s'han erigit com un dels més ferms candidats a traspassar les fronteres sempre difícils entre aquest gènere i el gran públic. D'una manera molt personal han aconseguit perfeccionar, a base de melodia, discurs i actitud, una sort de cançó protesta contemporània.

Els seus tres treballs publicats fins avui: Centro Dramático Nacional (Holy Corb, 2014), Sentido del Espectáculo (Slovenly Recordings, 2017) i Gran Pantalla (Slovenly Recordings, 2020) són bona prova de com desenvolupar una trajectòria a base de grans cançons, sense concessions en el retòric, ni renúncies en el melòdic. El seu nou treball, Bremen No Existeix, serà editat per Montgrí a l'abril de 2022.

Puta Blava 

Puta blava és una banda pratenca formada per quatre amics amants del punk rock en totes les seves vessants. Guitarres esmolades i ritmes accelerats al més pur estil vuitantero de grups com Eskorbuto o The Misfits.

Activitats relacionades

Concert: La Plata + Pinpilinpussies

Tipus: Música
Quan: 03/12/2022 de 22:00 a 0:30 h
On: La Capsa

Concert: Laura Sam i Juan Escribano

Tipus: Música
Quan: 10/12/2022 de 22:00 a 23:30 h
On: La Capsa