Esteu aquí

Concert: "The Amy's Club: un tribut a Amy Winehouse"

The Amy

The Amy's Club neix com a homenatge a l'última gran diva del soul, Amy Winehouse. Fent homenatge a alguns dels seus concerts més famosos com el del Sheperd's Bus Empire o Porchester Hall, aquesta banda tribut sorgeix amb la intenció de portar al present els directes únics de la cantant i compositora britànica, recreant de manera fidel i sincera el show original, melodies i arranjaments que ja són una llegenda.

Amb una posada en escena molt cuidada la banda fa una repassada per totes les cançons de l'aclamat disc "Back to Black", que la va catapultar a la fama i pel seu primer treball "Frank", a on podrem sentir el so que tant la caracteritzava.

La formació reprodueix fidelment la formació de la banda original: una secció rítmica formada per piano, guitarra, baix i bateria a la que s'hi sumen una potent secció de vents, les increïbles veus del Coro i, per descomptat, la veu de Beatriz Sánchez, qui dóna vida a Amy sobre l'escenari.

Cal accedir al recinte 10 minuts abans del començament de l’activitat. En cas contrari, l’organització podrà reassignar la localitat a una altra persona.

Activitats relacionades

Presentació de temporada

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 02/10/2022 de 18:00 a 19:00 h
On: Teatre L'Artesà

Ariadna i el minotaure

Tipus: Teatre
Quan: 02/10/2022 de 19:00 a 20:00 h
On: Centre d'Art Torre Muntadas