Esteu aquí

club de novel·la negra

El Leopardo, de Jo Nesbo

Harry Hole passa necessitat... Després de l'horror que va suposar la resolució de l'últim cas, Harry Hole va abandonar Oslo i el cos policial. Ara s'ha vist obligat a tornar per qüestions familiars i perquè se sospita que un assassí en sèrie camina solt a Noruega i solament Hole és capaç de dur a terme la recerca. L'assassí li té en el punt de mira... Després d'assassinar a diverses dones de forma cruel, Hole haurà de viatjar a Àfrica per descobrir l'origen de la Poma de Leopoldo, un terrorífic instrument de tortura mai vist. L'assassí sembla estar jugant amb la policia i amb Hole, i se sospita que vol matar a un grup de persones que van passar una nit en una cabanya a l'alta muntanya noruega. La policia no li facilita la recerca... Hole és l'únic policia que sembla veure després del vel de les coses, i això desperta enveges i recels entre els seus companys... A més, haurà de treballar al costat de Kaja Solness, una intel·ligent i bellíssima policia amb la qual establirà una peculiar relació...

Jo Nesbo va jugar al futbol per a l'equip noruec Molde de primera divisió, però el seu somni de jugar professionalment es va esvair quan es va esquinçar els lligaments en un genoll a l'edat de divuit anys. Després de tres anys de servei militar va assistir a l'escola de negocis i va formar la banda Di Derre. El seu segon àlbum va encapçalar les llistes de Noruega, però va seguir treballant com a analista financer durant el dia i actuant de nit.
 A més de les novel·les de la sèrie detectivesca amb l'inspector Harry Hole, també ha començat una línia infantil/juvenil sobre el Doctor Proktor, un científic boig i inventor.
 

Activitats relacionades

Tardes Joves a Jardins de la Pau

Tipus: Proposta
Quan: 02/06/2020 de 17:30 a 20:00 h
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

English corner

Tipus: Lectura
Quan: 02/06/2020 de 18:30 a 20:00 h
On: Biblioteca Antonio Martín

Activitat Cancel·lada

Club de lectura Zen lletres

Tipus: Lectura
Quan: 02/06/2020 - 18:30 h
On: Biblioteca Antonio Martín

Activitat Cancel·lada