Esteu aquí

Cloenda projecte Artèries + Sliders de Brodas Bros

Sliders_Brodas_Bross

Dansa urbana. Per a tots els públics

 

Projecte Artèries

En ell participen els 12 municipis que formen part del Festival, i se centra en la transmissió del moviment vinculat a les danses urbanes per acabar construint un diàleg basat en els estils personals de totes les persones participants. Al Prat s'està treballant amb la ballarina i coreògrafa Sheila Ortega, La Beat Urban i diversos col·lectius de persones vinculades a les danses urbanes. Es mostrarà l'espectacle que ha resultat d'aquest procés de treball. 

 

Sliders de la Cia Brodas Bros

Ballarins sobre rodes ens transportaran a un món de dansa, moviment i acrobàcies espectaculars! Des de fa anys, els Brodas Bros treballen els desplaçaments, les transicions entre una frase coreogràfica i una altra, com a punt de partida o element principal de les seves coreografies. Una eina per mantenir-se en constant moviment i generar el ritme i la vitalitat que caracteritzen els seus espectacles. En aquest cas, la companyia aprofundeix en les lliscades, els sliders, balls sobre rodes inspirats en els ocells i les seves formacions espectaculars, o en els bancs de peixos que mai xoquen i generen moviments hipnòtics.

Brodas Bros és una companyia internacional de hip-hop, dansa i cultura urbana fundada a Barcelona el 2006 pels germans Lluc i Pol Fruitós i les germanes Berta i Clara Pons. Pioners a portar els seus espectacles urbans a grans teatres, han presentat els seus espectacles arreu, encomanant la seva energia incombustible a tota mena de públic.

Activitats relacionades

Lectura del llibre "El lloc de les coses"

Tipus: Lectura
Quan: 23/04/2024 - 18:30 h
On: Jardins de Torre Muntadas

Contes col·laboratius de Sant Jordi

Tipus: Proposta
Quan: Del 24/04/2024 - 15:00 h al 31/05/2024 - 20:00 h
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Spring Festival: The consulate

Tipus: Jocs
Quan: 24/04/2024 de 17:30 a 18:30 h
On: Centre Cívic Jardins de la Pau