Esteu aquí

Cia Lokah's presenta "Diez Mujeres" de Marcela Serrano

teatre

L'Associació de Dones Progressistes Frida Kahlo treballa des de fa anys amb l'objectiu de potenciar l'associacionisme i la participació entre les dones i, sobretot, d'impulsar i desenvolupar una cultura d'emancipació, alliberadora i d'integració no sexista entre les persones. Entre totes les seves activitats, inclouen la pràctica del teatre. En aquesta ocasió, representa "Diez mujeres", a partir del text de Marcela Serrano.


Nou dones, molt diferents entre si i que mai s'han vist abans, es reuneixen per a compartir les seves històries. Donen veu als seus conflictes davant de la desena protagonista, la seva terapeuta, que ha decidit reunir-les en la convicció que les ferides comencen a sanar en la mesura en què s'alliberen de les cadenes del silenci.
No importa l'origen ni l'extracció social, l'edat o la professió, totes porten sobre les seves espatlles el pes de la por, la solitud, els dubtes, les inseguretats. S'enfronten a càrregues autoimposades o socialment acceptades, i no hi ha una altra manera de desfer-se d'elles que prenent les regnes, conscients que, al final, venç el coratge i en aquesta lluita no estan soles.


Interpretació: Lupe Murciano, Pilar Torralvo, Pilar Martín, Neme Mañas, Puri Hernández, Teresa Martin i Isabel Sanz.

Direcció: Luisa María Contreras.

Duració aproximada: 50 minuts.

 

  • Accessible

  • Streaming

Activitats relacionades