Esteu aquí

Bombo al circ: Taller de malabars

Bombo al circ: taller malabars

Activitat en línia: la trobareu al web i a les nostres xarxes socials - Els Riberita, és una família circense que viu al Centre Cívic, però ara està una mica trista, perquè amb la situació actual, no poden fer moltes de les coses que feien, i estan convençuts que els nens i les nenes de la ciutat s'oblidaran d'ells i del circ.

La Rita Riberita, sap que això no passarà, i ens demana ajuda per demostrar a la resta de la seva família, que tots i totes tenim moltes ganes de tornar a gaudir dels aeris, els malabars i la màgia del circ.

En aquesta ocasió ens proposa fer, en família, un taller de construcció de boles de malabars i després practicar amb elles, seguint les indicacions de Cia. Los Barlou que va visitar el Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixar el passat dissabte, 27 de febrer.

Podeu fer arribar a la Rita Riberita els vídeos o fotos fent malabars via correu electrònic a ccriberabaixa@elprat.cat o compartint-t'ho a les xarxes socials amb l'etiqueta @ccsjriberabaixa i els hashtags #bomboalcirc #repteriberita

Activitats relacionades

L'Aparador

Tipus: Fira, mostra i mercat
Quan: 26/09/2021 - 17:00 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Espectacle familiar: White Bottom amb Ramiro Vergaz

Tipus: Circ
Quan: 26/09/2021 de 18:00 a 18:45 h
On: Pl. Louis Braille

La Cirquera: Áureo, de la Cia. UpArte

Tipus: Circ
Quan: 26/09/2021 de 20:30 a 21:10 h
On: Pl. Sant Jordi