Esteu aquí

"Art", de Yasmina Reza. Amb Pere Arquillué, Francesc Orella i Jordi Villanueva

Art

Tres grans noms de l’escena catalana per primera vegada damunt dels escenaris: Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva.


Un quadre en blanc i el preu que costa adquirir-lo posarà a prova l’amistat, que semblava impossible de trencar, de tres homes. Aquest és el punt de partida per a una obra molt enginyosa i divertida. Un poderós i alhora subtil artefacte teatral, gairebé perfecte, que demana una vegada i una altra tres grans actors per fer-lo detonar.

Estrenada l’any 1994 i ambientada al París de finals de la dècada de 1980, Art és una comèdia intel·ligent i enèrgica sobre l’art i el valor de l’amistat, i s’ha representat amb gran èxit arreu del món.

Si la missió de l’art ha de ser sacsejar, qüestionar, fins i tot incomodar, el quadre pintat de blanc és, definitivament i sense cap mena de dubte, una obra mestra.

Segons l’autora Yasmina Reza, “A l’univers de l’art, les relacions són molt intenses, van directament a l’essència de l’home.”

Fitxa artística

Traducció: Jordi Galceran. Direcció: Miquel Gorriz

Repartiment: Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva

Escenografia: Jon Berrondo. Il·luminació: Jaume Ventura. Vestuari: María Araujo. Espai sonor: Miquel Gorriz. Ajudant de direcció: Anna María Ricart. Premsa: Anna Casasayas i Marta Ferrà. Màrqueting i comunicació: Publispec.  Reportatge Fotogràfic: David Ruano
Una coproducció de Focus, Mola Produccions, Verteatro Producciones i Bitó Produccions

Espectacle en català.

Durada: 1 hora i 30 minuts.
 

Venda d'entrades a partir de l'1 de setembre

  • Accessible