Esteu aquí

Aprenent a viure en aquest temps de canvi (covid 19)

Amb Maria Navarrete, màster en educació emocional i neuroeducació i educadora social. En aquesta sessió es compartiran eines i recursos per facilitar-nos la superació dels diferents reptes que tenim, ocasionats per les situacions de canvis i incertesa perllongada amb la que estem convivim. I com tot això afecta als/a les nostres adolescents, a nosaltres i a la relació familiar.

La sessió serà virtual a través de zoom, enviarem l’enllaç amb antelació a les persones inscrites. Les places són limitades, us demanem si us plau que feu la inscripció a ampadalielprat@gmail.com tot indicant el curs que fa el vostre/la vostra fill/a. També us agrairem que ens feu arribar amb antelació (al mateix correu electrònic de l’AMPA) els vostres dubtes o reflexions per organitzar-nos millor.

Adaptades a la situació existent en cada moment, us anunciem que farem més sessions formatives per a famílies durant el curs, relacionades amb els diversos àmbits del catàleg municipal El Prat Educa curs 2020-2021. Més informació sobre les activitats del catàleg a educacio@elprat.cat o salut@elprat.cat

En aquest enllaç podeu consultar les activitats programades en el projecte #pratfamílies

Activitats relacionades

Xerrada online sobre Micromasclismes a càrrec de la...

Tipus: Proposta
Quan: 01/12/2020 de 12:00 a 13:30 h
On: Online

Coeducació audiovisual

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 01/12/2020 de 18:00 a 19:30 h
On: On line