Esteu aquí

Andami: Siesta + Ona

Temes: Cultura, Persones
Categories: La Capsa, Joves.Prat
TIPUS: Música
Per a qui: Adult, Jove

Andami és un cicle de propostes de música electrònica que apropa els millors deejays i productors de l'escena catalana al Prat de Llobregat. Durant la temporada hivern-primavera, acollirem aquest cicle un diumenge al mes al Bar de La Capsa.

Mariona
Mariona neix a Barcelona a una família de músics. Després de catorze anys de violí i estudi musical troba la inspiració i el refugi a la música electrònica. Mariona busca amb cada sessió despertar la sensibilitat al ball a través de la fusió i curació de ritmes contundents, warehouse bleeps, dawn-ready breaks, música rave dels 90 i els 2000, old school house i acid.

Siesta 

Els dj’s pratencs Albert Gracia i Eric Esteve sempre han buscat la manera de donar color al poble organitzant tota mena d’esdeveniments. Des de la creació de Pratlessons, arribant a actuar a l’escenari de la Renfe durant la Festa Major, fins a petits actes arreu del municipi.
Des de fa dos anys es van embarcar conjuntament en un projecte més electrònic on pots escoltar gèneres com el House, l’Electro Disco o el UK garage, sempre amb un toc desenfadat i divertit.

Activitats relacionades

Concert: La Plata + Pinpilinpussies

Tipus: Música
Quan: 03/12/2022 de 22:00 a 0:30 h
On: La Capsa

Concert: Laura Sam i Juan Escribano

Tipus: Música
Quan: 10/12/2022 de 22:00 a 23:30 h
On: La Capsa