Esteu aquí

Altraveu festival

Arriba l’AltraVeu el festival fet per joves i per a joves de El Prat!!!

L'AltraVeu té per objectiu ser l'espai per visualitzar els projectes, motivacions i activitats dels i les joves del Prat. És un festival on els joves mostren propostes musicals, escèniques, esportives, de ball, de debats i moltes més.

Aquest any hi haurà espais d’exhibicions de dansa hip hop i k-pop i de parkour. No faltarà un espai de reflexió on es parlarà del sistema alimentari. Durant tota la jornada hi hauran estands on es podrà conèixer projectes liderats per joves i activitats. La jornada serà presentada per joves actors i actrius de l'associació ETC.

Entrada la tarda podrem gaudir dels concerts de molts grups locals de música i ballarem al ritme dels tambors de l'actuació de percussió. Amb la posta de sol, com cada any, la Colla Jove dels Diables del Prat faran la festa del foc i donaran pas a la resta de programació de la nit. El cap de cartell d'aquest any és el grup Muyayo Rif i tancaran la nit els dj's locals.

El servei de bar estarà tota la tarda amb begudes i menjar, i es gestiona per les entitats AEiG Anton Vilà i CE Sant Pere i Sant Pau.

Podeu seguir tot el que va sortint a través del evento de facebook 

Per veure les imatges i vídeos de l'any anterior cliqueu aquí 

 

AltraVeu més que una festa!!!

  • Accessible

Programa AltraVeu'17

Programa AltraVeu'17 (jpg - 7210518 bytes)

Activitats relacionades

Tardes a la plaça

Tipus: Proposta
Quan: 23/07/2019 de 19:00 a 21:00 h
On: plaça de la Remodelació (barri de Sant Cosme)