Esteu aquí

Alrededor de una mesa (Pequeños fracasos sin importancia)

Temes: Cultura, Teatre L’Artesà
Categories: Arts en Viu
TIPUS: Teatre
Per a qui: Adult

Alrededor de una mesa (Pequeños fracasos sin importancia)

Teatro delle Ariette

Viure en primera persona l’experiència de vida d’una gran família sempre serà recordat. L’espai escènic compartit: una cuina. Una gran taula al ben mig i al seu voltant el forn, les olles, estris per tallar... Paola, Stefano i Mauricio reben els espectadors, fan que s’asseguin al seu voltant i paren taula.

Afinem els sentits. L’olfacte, el paladar, l’oïda... Sopem juntes? Escoltem juntes històries que poden ser les nostres. "Per a nosaltres sempre és molt bonic convidar als amics a dinar o a sopar, però no és fàcil. Sempre tenim massa coses a fer, ens falta temps...", diu Stefano. Així doncs, aturem el temps per un moment. Trenquem les barreres entre públic i actors i gaudim de la paraula. També del bon menjar.

Així comença el sopar (o el dinar) i els tres actors, mentre serveixen aigua i vi, empanades, formatge, verdures i tallarines, expliquen històries de vida (de teatre, agricultura, de la por a volar, amics i porcs senglars), experiències personals, petits fracassos, inquietuds que creuen el present. Ho fan amb lleugeresa, sense dramatitzar, més aviat amb ganes de jugar.

A la Cuina-Teatre delle Ariette intenten crear, durant el temps de l'espectacle, una comunitat provisional, potser encara possible. Una comunitat d’afectes, tan necessària en els moments que ens toca viure. Recuperem el teatre veritat, aquell que travessa el cor i ens fa sentir en primera persona una experiència única i irrepetible.