Esteu aquí

Acte central Dia Internacional de les dones

El 8 de març és el Dia Internacional de les Dones i al Prat s’han programat tot un seguit d’accions per commemorar aquesta diada. En la realitat que estem vivint, es fa necessari fer visibles les discriminacions que pateixen les dones i combatre-les.

L’acte central, el dijous 8 de març, com ja és tradicional, es farà a la plaça de la Vila, a les 18.30 h.

Començarà amb una dinàmica feminista per la igualtat de gènere, les accions es faràn en col·laboració amb el Consell de Dones del Prat, i comptarem amb una actuació del grup "Paraula de Dones", que ens faràn un  petit tastet de la seva proposta pel 2018. Els i les joves dels centres educatius del Prat també tindràn un espai per expresar-se i  les activitats clouràn amb la lectura del manifest.

Al cicle d'activitats s’hi inclouen diversos actes que se sumen a les moltes activitats de tot tipus que es fan des de diversos departaments de l’Ajuntament, les entitats i col·lectius que practiquen activitats com clubs de lectura, esport, cine, teatre, sopars, festes...

El Prat es caracteritza per la seva alta implicació i participació en aquesta diada, i per això es fan propostes molt diverses i de qualitat en diferents punts del municipi i des de diferents àmbit, que us convidem a compartir. 

Activitats relacionades

Webinar amb la defensora dels drets LGBTI+, Karla...

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 28/10/2021 de 9:00 a 10:00 h
On: Activitat virtual

Passejada carrers amb nom de dona

Tipus: Proposta
Quan: 28/10/2021 de 10:00 a 11:30 h
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Inscripcions Obertes

Instal·lació reivindicativa 25 N

Tipus: Proposta
Quan: Del 02/11/2021 - 10:00 h al 30/11/2021 - 19:30 h
On: Centre Cívic Jardins de la Pau