Esteu aquí

#4Raons Primavera: La Estrella de David + Hijos del Trueno + Bingojam + DjSomosTod@s (Dj Vilches)

El #4Raons Primavera 2020 serà una festa de celebració de l'underground del Baix Llobregat a ritme de rumba, pop i salsa.

Obrirà la nit LA ESTRELLA DE DAVID, un dels productors de música indie més reputats de l'estat, responsable del so de Los PunsetesSoleá Morente o La Bien Querida (on també és membre del grup). Al #4Raons ens presentarà el seu darrer disc "Consagración", un àlbum carregat d'himnes romàntics i irònics, dramàtics i sobris.

Continuarem amb la BINGOJAM, un clàssic del #4Raons, on els grups del Prat Los Albornoces i Heidi & The Boobies tocaran hits de la radiofórmula fins que algú del públic marqui tots els hits del seu cartró i canti BINGO!

LOS HIJOS DE TRUENO ens portaran la rumba metropolitana. Presentaran el seu disc debut, "Sorprendentes Adelantos" (inclòs en totes les llistes del millor de l'any), tot i que els seus integrants han format part de la història de l'indie estatal amb grups com TarántulaManos de Topo o Els Surfing Sirles.

Acabarem la nit amb l'actor i DJ JORDI VILCHES, que punxarà i comentarà els temes triats pel públic a través del nostre #DJSomosTodos, a més d'una sessió de salsa, mambo i guaguancó.

  • Llenguatge de signes

Activitats relacionades

Welcome to my head

Tipus: Circ
Quan: 12/07/2020 - 20:00 h
On: Teatre L'Artesà

Tardes joves a la Palmira: tornem!

Tipus: Proposta
Quan: 14/07/2020 de 18:00 a 19:00 h
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Tardes a la plaça

Tipus: Proposta
Quan: 15/07/2020 de 18:30 a 20:30 h
On: plaça de la Remodelació (barri de Sant Cosme)