Esteu aquí

#4raons: Lil Russia + Jahzmvnn + Dj Vilches (Dj Somos Todas)

Temes: Cultura
Categories: Arts en Viu, L'Escola d'Arts en Viu, La Capsa
TIPUS: Música
Per a qui: Adult, Jove
4raons2021

En aquesta nova edició de primavera del #4Raons ens acompanyarà el nostre DjSomotodos Dj Vilches i la Lil Rússia amb Jahzmvnn. Serà a la terrassa perquè podem gaudir de la fresqueta preestiuenca i al vespre perquè no patim la calor del migdia.

Lil Rússia + Jahzmvnn

La fusió de líriques combatives i feministes de la Montcadenca, Lil Russia, amb les instrumentals explosives del granaí i resident a Sants, Jahzzmvn, apropen el so dels carrers als escenaris, passant pel hip-hop, reggaeton, scratchs i dancehall.  Sons urbans vinguts del barri.

Jahzzmvn és un dj i productor amb vàries mixtapes editades i precursor de la festa “Perreo Nits”, Booty Riots (Twerk feminista), Rebelmadiaq (Sound System). Ha participat al festival Say It Loud!. Ha estat productor per artistes com LaPili, Bejo, Khaled o MsNina, Luciano, Joseph Cotton, Shuga, Sr. Wilson, etc.

Lil Russia és una rapera de l'escena Underground de Barcelona que ha fet shows a Festival Acústica, Robadors 23, Koitton Club, festes majors, Say it Loud, Iridia. Ha participat en els recopilatoris “Rap de la Terra” de Mondosnoro i “Rap&Trap”, d’Enderrock. Ha sonat en diversos programes de ràdio: Experts de l'iCat, Casa Babylon, RNE4 o Blackcorb Day.

DJ Jordi Vilches : DjSomosTodos

Jordi Vilches és un dels actors més coneguts a Catalunya i a l'estat des que fa 21 anys, va protagonitzar la seva primera pel·lícula, Kràmpack. El que poca gent coneix és la seva faceta de Disk Jockey: Vilches és un expert en salsa, merengue, guaguancó, dub i hip-hop old school. Les seves sessions, sempre en vinil i sempre comentades per ell mateix a mode de speaker, seran un remei i una teràpia infal·libles contra la fatiga pandèmica.

 

 

 

Activitats relacionades

Micro obert octubre 2021

Tipus: Proposta
Quan: 28/10/2021 - 19:00 h
On: Mucha Masia hostel rural-urbà