Esteu aquí

2ona Jornada del sector Agroalimentari al Baix Llobregat

Temes: Empresa, comerç i ocupació
TIPUS: Jornada
Per a qui: Adult

El sector agroalimentari és un dels sectors motors, i amb expectatives de creixement important, a la nostra comarca. Aquest fet, fa que per al nostre territori sigui una aposta estratègica potenciar i abordar aquest sector econòmic com una font de generació d’activitat econòmica, ocupació i riquesa pel territori.

El Consell Comarcal del Baix Llobregat, des l’Àrea de Desenvolupament Estratègic i amb la col.laboració del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, el Parc Agrari i l’AMB organitzen una trobada que aglutinarà els diferents actors del sector alimentari: productors, indústria, restauració, hostaleria, càtering, UPC-Campus del Baix Llobregat... amb l’objectiu de crear sinergies, d’establir col.laboracions que enforteixin el sector i el territori.

Amb la presentació de l’estudi “La dimensió econòmica del sistema alimentari a l’Àrea Metropolitana de Barcelona: Abast, reptes i oportunitats” realitzat des de l’AMB obtindrem una diagnosi del sector al territori: la identificació dels actors, infraestructures i factors relacionats amb el sistema agroalimentari, la diagnosi del sector i el més important, quines són les principals línies d’actuació identificables, reptes i oportunitats.

Per una altra banda, està previst un “Cafè-networking vertical” és a dir, un espai de trobada amb diferents baules del sistema agroalimentari a la comarca: productors, indústria alimentària, distribuïdors, restauració, hostaleria, càtering, comerç... L’objectiu és crear sinergies entre els actors i actius que hi ha a la Comarca del Baix Llobregat.
    

PROGRAMA I INSCRIPCIONS