Esteu aquí

1r Festival de Danses Tradicionals

Aquest festival té l'objectiu de fer més presents i donar a conèixer la riquesa de les danses tradicionals catalanes al Prat de Llobregat. Comptarem amb la participació de diferents grups convidats.

La Colla Dansaire del Prat de Llobregat Picacrestes vam néixer l'any 2011 i recuperem els balls tradicionals propis del Prat de Llobregat. També ballem altres danses catalanes per difondre el nostre patrimoni tradicional. 

Els balls pratencs que hem recuperat fins ara són El Carnestoltes del Prat i el Ball de la Creu que es ballen per Carnaval, el Ball del Tortell que es balla per festa major i els Balls de Bastons del Prat que en són set: la Somosara, la Marxa, els Nanos, els Cabals, la Pandilla i la Marxa Nova

Portem els balls i danses tradicionals a les diades i festes de la nostra ciutat, i ballem representant la nostra població allà on ens conviden, ja sigui en cercaviles bastoneres, escenaris o places. També fem tallers, xerrades i d'altres activitats. Fem participar del ball a tothom qui en tingui ganes!  

L'accés al festival és gratuït, i qui vulgui podrà fer un donatiu per col·laborar a tirar endavant la tasca de Picacrestes de recuperació i promoció dels balls i danses tradicionals.

Activitats relacionades

Recreativos Federico. Visita guiada a la instal•lació

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 13/12/2019 - 19:00 h
On: Teatre L'Artesà

Promoció d'hàbits i conductes saludables

Tipus: Proposta
Quan: 14/12/2019 de 10:30 a 14:00 h
On: Granja de la Ricarda

Matí esportiu

Tipus: Proposta
Quan: 14/12/2019 de 10:30 a 13:45 h
On: Granja de la Ricarda