Esteu aquí

15a Trobada de Dones del Prat

Cartell 14a Trobada de dones

Novament les dones del Prat ens retrobem el dissabte 15 de setembre amb la idea de participar en aquest espai de reflexió, per reforçar les nostres xarxes i contribuir al discurs crític i feminista de la ciutat.

Aquesta edició, abordarà la qüestió del feminisme com a moviment de transformació social i a quins reptes s'enfronta. També hi hauran 4 tallers que tractaran diferents temàtiques.

El programa detallat per hores:

09.30 h Obertura de portes

10 h Benvinguda i conversa amb la Irantzu Varela i la Míriam Solà, “Els reptes del feminisme desprès del 8 de març”.

11.30 h Pausa

12 h Tallers simultanis:

  • Taller 1: Analitzem privilegis i formes de discriminació, amb la Mariana Olisa del col·lectiu Afrofeminista: Taller des de la mirada interseccional, que té per objectiu el reconeixement del sistema de privilegis i com aquest es manté. Aproximació a la lluita feminista antiracista i reconeixement d’opressions. També l’anàlisi individual d’expressions comuns que amaguen el prejudici.
  • Taller 2: Apoderament des de la consciència corporal, amb la Imma Terribas: Sessió dinàmica de coneixement personal a través del cos. Amb objectius com: Explorar els punts forts i febles del nostre poder personal des de les sensacions corporals i emocionals. I crear un compromís intern d’ enfortir allò que sigui important per a cada persona assistent, amb un compartir col·lectiu.
  • Taller 3: Creant música en femení: Cercle de percussió, amb Music Training Lab: Sessió dinàmica i participativa mitjançant la música i el joc amb instruments de percussió: djembes, agogo, claves, shakers, bahia, Goliat, boomwhackers. Amb l’objectiu de cohesionar, crear comunitat i empoderar.
  • Taller 4: Món laboral i lluita de les dones, amb la Neus Moreno metgessa del treball, Membre de la Secretaria de les Dones de CCOO de Catalunya i de la Xarxa Feminista: Taller per conèixer el món laboral des d’un perspectiva feminista i de gènere, amb l’objectiu de reflexionar sobre l'organització social, tractant conceptes com el treball domèstic, familiar, de cures, etc.

13:45 h Foto col·lectiva de comiat

Ludoteca infantil, per a nens i nenes a partir de 3 anys, prèvia demanda.

Inscripcions a partir del dilluns 3 de setembre, a dones@elprat.cat, trucant al telèfon 93 379 00 50 extensió 5600 / 5603, o presencialment les Cases d’en Puig, Serveis de Ciutadania. Indicant: nom i cognoms, telèfon, correu electrònic, taller escollit i si es farà us de la ludoteca infantil

La Trobada, també tindrà seguiment a les xarxes socials Facebook Xarxa Dones del Prat i twitter @DonesdelPrat utilitzant el hastag #15Trobada.

Consulta tota la informació sobre les edicions anteriors.

  • Accessible

  • Ludoteca infantil

Programa 2018

Programa Trobada de dones 2018 (pdf - 3153383 bytes)

Activitats relacionades

Mercat de pagès

Tipus: Proposta
Quan: 20/08/2022 de 8:00 a 14:00 h
On: Plaça Pau Casals

Mercat de pagès

Tipus: Proposta
Quan: 27/08/2022 de 8:00 a 14:00 h
On: Plaça Pau Casals