Esteu aquí

Contribuïu a fer Lluís Tejedor Fill adoptiu de la ciutat

La Junta de Portaveus de tots els grups polítics municipals  ha acordat per unanimitat iniciar l’expedient d’atorgament del títol de fill adoptiu a Lluís Tejedor i Ballesteros. Ens trobem ara en la fase de recollida de mèrits i adhesions que avalin el nomenament. Mitjançant aquest formulari, podeu sumar-vos a aquesta recollida, expressant els motius pels quals ho feu.

Lluís Tejedor, nascut a Cifuentes (Guadalajara) l’any 1952, ha estat alcalde del Prat de Llobregat entre 1982 i 2019, anys en què s’han impulsat els avenços substancials i significatius de la ciutat que tenim avui dia. Partint d’una urbs que havia de cobrir moltes mancances, passant després per la planificació de nous eixos urbans, i per arribar, finalment, a la construcció d’un Prat basat en l’equilibri entre persones i territori, el respecte al valuós entorn natural que ens envolta i l’enfortiment de la vida cultural i associativa.

El 3 d’abril de 1979 van tenir lloc les primeres eleccions municipals des de la recuperació de la democràcia i Lluis Tejedor va formar part, com a número dos, de la candidatura del PSUC encapçalada per Antonio Martín Sánchez, que va morir en un desgraciat accident de trànsit el desembre de 1981. Lluís Tejedor va assumir aleshores l’alcaldia de forma accidental, i el 2 de març de 1982 va ser escollit batlle. Des d’aquell moment i fins el 2019, s’ha presentat a totes les convocatòries electorals municipals encapçalant primer les candidatures del PSUC, Iniciativa per Catalunya, ICV-EUiA, fins a tancar de manera simbòlica la candidatura El Prat En Comú-En Comú Guanyem a les eleccions de 2019.

Lluís Tejedor sempre ha posat El Prat per davant de tot: per a ell no hi ha hagut res més important a nivell polític que ser alcalde de la nostra ciutat. Ha destacat sempre per la seva honestedat i bona gestió i s’ha sabut guanyar el respecte de tothom.

Vols donar suport a la concessió a Lluís Tejedor del títol honorífic de Fill adoptiu de la ciutat del Prat de Llobregat, en reconeixement a la seva dedicació i rigor com a alcalde de la ciutat durant 37 anys, i per la seva inestimable aportació a la transformació de la ciutat?

 

Pots fer-ho a títol individual o en representació d'una entitat.