T’agradaria que les persones joves del Prat coneguessin millor el teu sector?

Vols sensibilitzar el col·lectiu juvenil perquè es formi per a treballar al teu sector?

Creus que el teu és un sector en el qual falta relleu generacional?

 

El Centre de Promoció Econòmica posa en marxa el programa LOL (Laboratori d’Orientació Laboral) adreçat a persones joves entre 16 i 24 anys en recerca d’itinerari professional, que es troben excloses del sistema acadèmic i mercat laboral.

Aquest programa es desenvolupa amb el finançament de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, que a través del pla ApropAMB proposa incentivar l’ocupació juvenil, entre altres objectius.

L’objectiu general del Programa LOL és atendre cada participant de manera personalitzada combinant accions individuals i/o grupals per tal d’analitzar l’ocupabilitat de cadascuna d’elles i ajudar-les a definir el seu projecte professional, així com el retorn al sistema educatiu o l’accés al mercat de treball.

 

Les accions que es contemplen es troben dividides en tres blocs:

  • Autonoconeixement, competències transversals i marca personal
  • *Mentoratge amb el teixit empresarial
  • Càpsules formatives professionals

*És en aquesta segona fase de mentoratge on les empreses podeu donar-los a conèixer el nostre teixit empresarial i les ocupacions més demandades del Prat, ja sigui amb visites al lloc de treball, estades temporals, xerrades, preselecció en alguna oferta laboral, etc. La joventut sovint escull itinerari observant el seu entorn, però no sempre el coneix en profunditat.

 

Inscripció

Les persones i empreses interessades a formar part del programa LOL poden adreçar-se al Centre de Promoció Econòmica trucant al telèfon 93 478 68 78 o per e-mail a zamorano@elprat.cat.

Pràctiques en empreses

Suport a l’empresa en l’oferta de pràctiques no laborals i en la recerca de perfils.