Jornada informativa sobre la nova llei trans

En el marc del programa Al Prat Igualem, vam celebrar la jornada informativa sobre la nova llei trans, realitzada el dimecres 5 de juliol de 10:00 a 11:00 hores en format virtual.

 

La jornada es va dividir en tres blocs. Primer vam donar veu a dues persones trans que treballen a l’Ajuntament del Prat i que van compartir les dificultats i prejudicis que afronta el seu col·lectiu en l’àmbit laboral. Tot seguit, la Consultoria MiT ens va explicar com afecta la norma aprovada aquest any per al teixit empresarial. I, per acabar, vam moderar un torn obert de paraula per reflexionar plegades i plegats sobre bones pràctiques per a l’aplicació de la llei i la integració del col·lectiu trans.

 

L’objectiu d’aquesta jornada va ser donar a conèixer quines implicacions té la nova llei per a les empreses. Una norma que totes, independentment del seu nombre de treballadors i treballadores, estan obligades a aplicar i que posa el focus en l’establiment de protocols de prevenció que salvaguardin els drets de les persones del col·lectiu i garanteixin la igualtat.

 

Amb més de 40 assistents, la jornada va tenir una gran participació i acollida.