PRESENTACIÓ DELS PLATS ELABORATS I LES RECEPTES
El plat ja elaborat cal presentar-ho el diumenge 15 d'abril de 2018, d'10.30 a 11.00 hores al Parc Fondo d'en Peixo, dins La Carxofada del Prat, on hi haurà un espai senyalitzat com a "Concurs de Cuina" amb les persones encarregades de l'organització del concurs. Passats deu minuts de l’horari fixat per la recepció dels plats no s’admetrà cap plat més. És important recordar que no s'admetrà cap plat que no s'hagi fet la inscripció prèviament a Porta del Delta o a l'entitat GATS.
Juntament amb el plat cuinat s'ha de presentar un sobre que ha de portar el nom de la recepta i la categoria en la qual concursa el plat (primer plat, segon plat o postres). A l'interior del sobre hi ha d'haver la recepta (ingredients i elaboració) i les dades personals del participant.
L'organització del concurs disposarà els plats a les taules i identificarà el nom del plat amb un cartell. Hi haurà la possibilitat d'escalfar els plats.