Jornades FP.Prat 2023


Tags: Adult, Jove, Educació

Un any més, en aquestes dates, tenen lloc a la nostra ciutat les Jornades FP.Prat.  Es desenvoluparan entre el 13 i el 17 de març i les organitzen els dos instituts d'FP de la ciutat, l'Institut Illa dels Banyols i l'Institut Les Salines, amb el suport del Consell Municipal de Formació Professional, òrgan sectorial de participació comunitària constituït l'octubre de 2018 com a plataforma estable de treball dels diferents agents educatius, socials i econòmics que operen a l'entorn local, amb l'objectiu principal de fomentar la formació professional i la plena inserció laboral i professional dels joves de la ciutat.

L'objectiu d'aquestes jornades és doble. D'una banda, facilitar que el conjunt de la ciutadania i, de manera específica, les persones interessades, participin en alguna de les activitats que han programat els dos instituts d'FP (podeu consultar-les en la documentació adjunta) i coneguin així l'àmplia oferta de cursos existent al Prat. Estan obertes a tothom que pugui tenir interès en la temàtica de cada proposta (només cal confirmar assistència amb l'institut organitzador).

D'altra banda, les Jornades FP.Prat també tenen com a objectiu millorar i enfortir la connexió entre la formació i el mercat de treball, aspecte que és clau per millorar la formació de l'alumnat i per actualitzar les metodologies i tècniques del professorat. 

Programa Jornada FP.Prat 2023 (pdf - 1218219 bytes)

Altres continguts relacionats

FORMACIÓ PROFESSIONAL

Una aposta per la continuïtat formativa i una de les millors vies d'accés al mercat...

Jornades FP.Prat

Jornades que tenen com a objectiu enfortir la connexió entre la formació i el mercat de...

Consell de l'FP

Plataforma estable de treball del personal professional, tècnic i el professorat de les...

FP Dual

Modalitat de la FP on l'estudiant esdevé aprenent i combina la formació en el centre...