Jornades FP.Prat 2020


Tags: Adult, Jove, Educació

Un any més, en aquestes dates, tenen lloc a la nostra ciutat les Jornades FP.Prat.  Es desenvoluparan entre el 2 i el 6 de març i les organitza el Consell Municipal de Formació Professional, òrgan sectorial de participació comunitària constituit el passat 10 d'octubre de 2018 com a plataforma estable de treball dels diferents agents educatius, socials i econòmics que operen a l'entorn local, amb l'objectiu principal de fomentar la formació professional i la plena inserció laboral i professional dels joves de la ciutat.

L'objectiu d'aquestes jornades és doble. D'una banda, facilitar que el conjunt de la ciutadania i de manera específica les persones interessades a participar en algun dels cicles formatius conegui l'àmplia oferta de cursos existent al Prat. Per aconseguir-ho, els dos instituts d'FP de la ciutat han organitzat un ampli ventall d'activitats que podeu consultar a l'agenda. Estan obertes a tothom que pugui tenir interès en la temàtica de cada proposta (només cal confirmar assistència amb l'institut organitzador).

D'altra banda, les Jornades FP.Prat també tenen com a objectiu generar un espai de trobada i debat entre els diferents professionals relacionats amb l'FP: les empreses i els i les docents dels instituts i altres agents econòmics i socials del territori.

 

PROGRAMA JORNADES FP.PRAT 2020 (pdf - 1178186 bytes)


Carregant activitats...

Carregant activitat...

Altres continguts relacionats

FORMACIÓ PROFESSIONAL

Una aposta per la continuïtat formativa i una de les millors vies d'accés al mercat...

Jornades FP.Prat

Jornades que tenen com a objectiu enfortir la connexió entre la formació i el mercat de...

Consell de l'FP

Plataforma estable de treball del personal professional, tècnic i el professorat de les...

FP Dual

Modalitat de la FP on l'estudiant esdevé aprenent i combina la formació en el centre...