Esteu aquí

Currículum

09_toni_garcia_el_prat_en_comu.jpg

Antonio García Martínez

Regidor

DATA I LLOC DE NAIXEMENT:

9 novembre 1967 , El Prat de Llobregat

FORMACIó ACADèMICA

Barrejant una formació eclèctica d’art i ciència, va compatibilitzar els seus estudis d’Enginyeria de Telecomunicacions amb la seva veritable passió: l’art i el
dibuix animat. Format a l’Escola d’Arts del Prat, la seva trajectòria com a publicista i artista freelance va fer un gir important quan va participar a Peraustrínia 2004 de Fermí Marimón, un dels treballs més interessants de la història de l’animació espanyola i catalana dels anys 80.

EXPERIèNCIA PROFESSIONAL

Va col·laborar com a storyboardista i il·lustrador a BRB Internacional treballant per a les sèries: El Retorno de D’artacán, Las 1001 Américas i Cobi, per als Jocs Olímpics del 1992. Molt aviat es va incorporar definitivament a l’empresa, com a director creatiu, i d’art desenvolupant sèries com: Mortadelo y Filemón, Teo, Willy Fog 2, Gnomos 3, Zipi & Zape, El hombre invisible, etc. Va assumir la direcció creativa i artística del grup BRB i es va centrar en el management de videojocs MMORPG en línia, el desenvolupament d'aplicacions de Realitat Augmentada i d'automatització d'animació amb tauletes interactives, aixi com en la producció de les sèries d’animació Canimals i Invizimals amb Novarama i Sony. En aquests moments treballa a Apolo Films, on dirigeix el llargmetratge de cinema D’Artacán.

ACTIVITATS RELACIONADES AMB EL MUNICIPI

Ha estat 18 anys president de l’Associació d’Amics de l’Art del Prat i col·labora activament amb d’altres associacions i entitats culturals. En aquest moment és vocal de l’Associació d’Amics de l’Art del Prat, vocal de l’Associació de Suport a la Creació i Producció Audiovisual al Prat, ASCAP, i patró de la Fundació Esperanzah.

CàRRECS INSTITUCIONALS

Regidor de l'Ajuntament del Prat des del 2015