Les cites a cegues

Cites a cegues

Media Root

Un dia, a una hora i lloc convinguts, citem dues persones o un petit grup per viure una experiència performativa en la que trobar complicitats amb persones i llocs.

L'equip d'/Unzip acompanya abans i després de la trobada, que pot tenir una durada màxima d'una hora. Mentrestant, es deixa que en aquest espai de temps s'obrin possibilitats sense intervenció per part de l'equip però amb l'ajuda d'alguns elements sorpresa.

Són encontres directes amb idees, persones i energies diverses. Un moment per expressar dubtes, somnis i inquietuds i compartir-les amb altres, per desplegar sabers, recursos i visions i tornar a casa reenamorades de vosaltres mateixes, de les altres i els llocs que habitem.

És l'amor transformació? Quines altres formes d'amor practiqueu? Pot ser una conversa una performance? I una pràctica artística? Pot ser l'art una forma diferent d'amor?

Contacteu-nos!

Si sou curioses i voleu participar, escriviu-nos perquè puguem formar parelles o petits grups i digueu-nos quin dia i a quina hora us voldríeu citar, també podeu indicar una franja horària o la temporada que us vagi millor: unzip@elprat.cat

Hivernacle

Espais de relació per aprofundir en temàtiques i accions d'interès que sorgeixen a les cites a cegues. Es distribueixen al llarg de l'any, en formats i extensions diversos, segons les necessitats concretes del context artístic i cultural o dels projectes en curs del programa d'arts visuals.

Sovint, esdevenen moments de trobada per pensar plegades, iniciar alguna idea, transitar algun procés amb altres, practicar juntes, posar-se en contacte amb agents culturals de diferents contextos permeables a les pràctiques artístiques i col·laboratives.

També són espais d'aprenentatge on es posen en comú les eines i bagatges amb què treballa cadascú en un entorn que propicia les condicions per trobar solucions a temes que preocupen i ocupen.