Assessorament

Tens una idea? T’ajudem!

A Torre Muntadas oferim un servei d'assessorament adreçat a persones i col·lectius que tenen interès a realitzar algun projecte o activitat relacionada amb la creació visual (arts visuals, imatge, disseny, artesania, escenografia, audiovisual, etc.), que necessiten suport en la producció i difusió de projectes, trobar col·laboradors, redactar projectes i dossiers d'obra, orientació alhora de presentar-se a convocatòries, accedir a recursos públics, formació artística, etc.

Hi ha diferents modalitats d'assessorament; segons el cas, oferim una opció o una altra: poden ser converses amb l'equip de gestió d'/Unzip; una trobada amb un petit grup de persones amb inquietuds similars, el que anomenem Espais Hivernacle; o bé et podem recomanar participar en alguna de les activitats del programa que et poden ajudar a resoldre alguna qüestió concreta.

Si tens algun dubte o una idea, contacta'ns! Envia'ns un correu electrònic explicant breument el motiu a unzip@elprat.cat o per telèfon al 93 478 22 37.