Carnaval als Mercats

Els mercats del la ciutat també es vesteixen de Carnaval. Divendres i dissabte deixeu de banda la fúria i gaudiu dels paradistes dels mercats disfressats i de les diferents activitats que es celebraran. La Cort dels Set Pecats del Carnaval passejarà i farà cercavila als mercats, animant a tothom que estigui comprant. I quan us demanin menjars, que la ràbia no us invaeixi! Sigueu generosos per cel·lebarar el gran aperitiu comunitari de Carnaval! 

Activitats als Mercats Municipals

Concurs de truites de Dijous Gras, per sengon any, al Mercat Municipal de la Pl. de la Vila. Esteu atents, si voleu participar o si voleu tastar truites!

A les 10h inscripcions i lliurament de truites. A les 12h, Valoració del Jurat i gran degustació popular. Sorteig d’un val de compra al Mercat Municipal entre tots els participants.

Dijous 28 de febrer, a les 10 h

Més informació aquí

Paradistes disfressats i molta animació al Mercat Municipal, al Mercat del Remolar i al Mercat de la pl. Blanes.

Divendres 1 de març, de 8 a 20 h i dissabte 2 de març, de 8 a 14 h

Showcooking al Mercat Municipal amb Cooking Prat. 

Divendres 1 de març, a les 10.30 h

Més informació aquí

Els Diables del Prat faran una cercavila pels mercats de la ciutat recollint menjar en companyia de la cort dels Set Pecats Capitals.

Recorregut: inici a l'av. Gallart i Monés, Mercat del Remolar, Mercat de la pl. de Blanes, Mercat de Pagès i, per finalitzar, Mercat Municipal de la pl. de la Vila.

Dissabte 2 de març, a les 10.30 h.

Més informació aquí