Carnaval als Mercats

cercavila mercats

Als mercats també es viu el Carnaval. Divendres i dissabte animeu-vos a participar de les diferents activitats que se celebraran als mercats i no deixeu que la vostra supèrbia no us permeti gaudir de les disfresses dels paradistes. La Cort dels Set Pecats Capitals farà cercavila als mercats, no sigueu orgullosos i doneu-los menjar per al gran aperitiu comunitari de Carnestoltes.

Activitats als Mercats Municipals

Si la teva és la millor truita del Prat, vine a demostrar-ho al concurs de truites del Mercat Municipal! A les 10 h inscripcions i lliurament de truites. A les 12 h, Valoració del Jurat i gran degustació popular.

Dijous 20 de febrer, a partir de les 10 h. Més informació aquí.

Cooking Prat farà una activitat de Showcooking al Mercat Municipal, amb la col·laboració de tots els restaurants que formen l'entitat. 

Divendres 21 de febrer, a les 12 h. Més informació aquí.

Les entitats de Cultura Poupular de la Federació El Nus faran una cercavila pels mercats de la ciutat recollint menjar en companyia de la Cort dels Set Pecats Capitals. 

Dissabte 22 de febrer, a les 10.30 h. Recorregut de la Cercavila i més informació aquí

El Mercat del Remolar, Mercat de la pl. Blanes, Mercat de Pagès i, el Mercat Municipal participaran en el Carnaval del Prat i animaran la compra als mercats! 

Divendres 21 durant tot el dia i dissabte 22 al matí. Més informació aquí.