Art pel Delta

La intenció d’Aena de destruir la Ricarda, un dels paratges més singulars del Delta del Llobregat, per ampliar la tercera pista de l’aeroport en l’actual context d’emergència climàtica ha generat una àmplia oposició de molts àmbits de la societat. També alça les veus del sector cultural i artístic. Creadores locals del Prat han expressat la seva voluntat de preservar el Delta del Llobregat i el seu rebuig als plans d’Aena en una mostra col·lectiva al camí de la platja, just al costat de la Ricarda. Es tracta d'una acció organitzada per l'Associació l'Atòmica, una entitat que busca donar suport, promoure i difondre les arts visuals a la ciutat, amb la col·laboració de l'Ajuntament del Prat. Aquí, podeu trobar les obres i esbrinar qui en són els seus i les seves autores.

#NiUnPamMés

Oriol Vidal

01_oriol_vidal.jpg

Artista format a l’Escola D’Arts Visuals del Prat, amb experiència al món de les sèries d’animació en diverses productores i amb una llarga trajectòria de grans èxits al món editorial com a il·lustrador amb gran quantitat de treballs publicats internacionalment. www.oriolvidal.es

Ángel Coronado

02_angel_coronado.jpg

Artista multidiciplinar amb llarga experiència i reconeixement en el món de l’animació en cinema i televisió, així com amb el món editorial amb molts treball publicats internacionalment amb l’estudi Wuji House.

Núria Inés

03_nuria_ines-tinta_fina.jpg

Núria Inés " Tinta Fina".  Artista visual i relatora gràfica, professora de l'Escola d'Arts Visuals del Prat. Ha editat còmics i participat de diversos festivals d'art contemporani.

Purificación Hernández

04_purificacion_hernandez.jpg

Dibuixant il·lustradora formada a l’Escola d’Arts Visuals del Prat. Artista amb una llarga i reconeguda trajectòria al món editorial amb nombrosa obra de gran prestigi publicada en diverses editorials internacionals. 

Sergi Mañà

05_sergi_mana.jpg

Dissenyador gràfic i il·lustrador, format a l'EASD Serra i Abella. També a l'Escola d'Arts Visuals del Prat. Ha realitzat nombroses campanyes de comunicació i disseny i està molt vinculat al teixit d'entitats de cultura locals.

Marta Mouns

martamouns.jpg

Artista antidisciplinar del Prat de Llobregat. El seu recorregut artístic neix al Centre d'Art Torre Muntadas, on ha exposat tan individual com col·lectivament. Ha format part del professorat de l'Escola d'Arts Visuals del Prat abans prendre rumb a França, on actualment resideix i investiga el gènere a través de l'art.

Oriol Roca

07_oriol_roca.jpg

Dibuixant il·lustrador de llarga trajectòria amb treballs publicats a nombroses revistes i llibres. També amb molta experiència en el mon de l’animació en series per a televisió. Actualment treballa a l’estudi Wuji House.

Otraputacuentadedibujos

08_otraputacuentadedibujos.jpg

Artista que des d’Instagram dibuixa reflexions i crítiques amb personatges imaginaris com a metàfora de la que anomena la nostra societat de merda.

Óscar Calzada

09_oscar_calzada.jpg

Dibuixant il·lustrador i dissenyador gràfic format a l’Escola d’Arts Visuals del Prat. Artista guardonat amb el Laus plata de disseny i amb llarga experiència amb nombroses campanyes de comunicació i publicacions fetes.

Toni García

10_toni_garcia.jpg

Artista format a l’Escola d’Arts Visuals del Prat, 18 anys president d’Amics de l’Art del Prat i molt vinculat a diverses entitats locals. Amb llarga experiència en el món dels llargmetratges i sèries d’animació, amb nombrosos guardons internacionals.