Alfabetització amb Saó-Prat

Objectiu del projecte

Els tallers d’alfabetització estan plantejats com a resposta a la necessitat detectada en els nostres projectes de persones nouvingudes sense coneixement i domini de la llengua. Els nostres tallers volen ser un complement per ajudar a avançar en el procés d’adaptació i autonomia d’aquestes persones. Es treballa la llengua des d’una vessant d’ús comunicatiu i d’interacció amb l’entorn, per aquest motiu prioritzem l’adquisició de la llengua oral a partir de centres d’interès de la vida quotidiana.

Entitat organitzadora

Associació Saó–Prat.

Tasca i dedicació de la persona voluntària

La tasca principal del voluntari és donar suport al professional de referència del projecte, atenent a les usuàries i donant recolzament en les diferents tasques programades a les sessions.

També volem fer partícip al voluntari o voluntària en la programació de les sessions, recollint propostes, idees i suggeriments per al projecte (en funció de la seva disponibilitat i motivacions).

El projecte té la durada del curs escolar i es porta a terme els dilluns i dimecres de 9.30 a 10.30h.

A qui s’adreça?

Perfil amb relació amb tasques socioeducatives, coneixements de la llengua castellana (oral i escrita), amb molta motivació i paciència per poder donar suport a les dones que presenten més dificultats.

Persones majors d'edat.

Com s’hi pot accedir?

Si hi teniu interès, podeu posar-vos en contacte amb el Punt de Voluntariat, a través del correu electrònic voluntariat@elprat.cat, del telèfon 93 379 00 50 (extensió 5600), o presencialment a l’equipament Cases d’en Puig.

Reforç Educatiu

Doneu suport al procés educatiu d’infants i preadolescents.

Voluntariat per la llengua (VxL)

Fomenteu l'ús del català a través de la conversa