Esteu aquí

Salutació de l'alcalde

Benvolgut, benvolguda treballadora municipal,

 

Estàs llegint el butlletí intern de l’Ajuntament del Prat, un nou canal que hem obert per compartir regularment aquells canvis i novetats en l’organització municipal amb totes aquelles persones que, dia a dia, #FemAjuntament: obrint-lo, tancant-lo, desplegant els seus serveis públics, fent funcionar l’administració... A partir d’ara, cada dos mesos rebràs a través d’aquest butlletí els comentaris del gerent sobre les prioritats i els reptes que encarem, les novetats més destacades que t’afectin en el teu desenvolupament laboral, i altres informacions d’interès.

 

Ho hem volgut fer ara, quan culminem un any en què la nostra ciutat ha patit molts canvis, i també ha canviat l’Ajuntament. La pandèmia de la covid, i la crisi social i econòmica que ha provocat, ens ha obligat a revisar moltes de les nostres formes de treballar. T’agraeixo l’esforç fet. També ens ha obligat a accelerar un dels objectius que ja marcàvem al Pla d’Actuació Municipal: impulsar una administració més moderna, digitalitzada, i oberta. En aquest sentit, enguany hem impulsat projectes com la primera jornada de bones pràctiques, que l’any vinent serà obert a tota la plantilla, i també en aquest sentit obrim aquest nou canal d’informació.

 

Ara ens disposem a encetar un any determinant, amb un doble objectiu: seguir treballant per no deixar ningú enrere i reactivar la ciutat després de la covid. I alhora, seguir impulsant la ciutat cohesionada, pròspera i sostenible que ara més que mai, en temps de crisi, ha demostrat ser el millor escut contra les adversitats. Encararem aquest reptes amb uns nous pressupostos, que comencem a tramitar, i amb un nou cartipàs municipal, que hem acordat les dues forces que composem el govern municipal i que us expliquem en aquesta primera edició del butlletí.

 

Aquest nou any serà dens en inversions als carrers i als equipaments. Esperem que els fons que hem reclamat de la iniciativa europea Next Generation ens acompanyin en aquest propòsit.  L’any 2022 ha de ser també, si la nova legislació ens ho permet, el de l’aplantillament de molts del treballadors i treballadores interins, en paral·lel a l’elaboració de la relació de llocs de treball. 

 

Abans d’acabar, et vull recordar que enguany recuperarem el tradicional aperitiu de Nadal amb la plantilla municipal, que l’any passat no vam poder celebrar a causa de la covid. Aquest 2021, amb tota la precaució necessària i si la situació sanit ho permet, ens podrem retrobar i tornar a brindar el proper 17 de desembre.

 

Confio poder-te saludar al vermut. Si no tenim ocasió, et desitjo unes bones festes i un fructífer i feliç 2022.

 

Lluís Mijoler Martínez

L’Alcalde