Esteu aquí

El Prat votarà l’1O

Immaculada Llopis Climent

Octubre 2017

Els ciutadans de Catalunya estem convocats a decidir el futur polític del país el proper 1 d’octubre a les urnes. El compromís del Govern de la Generalitat de posar les urnes és total, malgrat tenir davant un Estat demofòbic que està disposat a fer tot el possible per impedir que els ciutadans exerceixin el seu dret a vot.

Que l’Estat tractarà de boicotejar el referèndum amb informes falsos i amb la guerra bruta a la qual ens té acostumats és evident, negant el dret a vot de tots els ciutadans, també d’aquells que volen votar que no.

Malgrat els obstacles, la Generalitat tindrà preparat l’operatiu perquè aquell dia hi hagi col·legis, urnes i paperetes perquè tothom pugui votar. Ens preguntem si els ajuntaments governats pels partits que integren Catalunya en Comú estaran amb aquells que volem votar i col·laboraran amb la logística del referèndum; o bé s’alienaran amb els que ho volen impedir. En el cas del Prat, diversos regidors d’ICV han signat un manifest en contra del referèndum, posant-se de facto al costat de les tesis més reaccionàries del PP i C’s. Esperem que recapacitin i siguin part de la solució. Tot i així, l’1 d’octubre el Prat votarà. Per acabar vull desitjar-vos una molt bona Festa Major.

Immaculada Llopis Climent 
http://convergents.cat

Més opinió octubre 2017

El 2 d'octubre

Per Rafael Duarte Molina

Amb mi que no hi comptin

Per Juan Pedro Pérez Castro

Irresponsables

Per Miguel Ángel Ochoa Oliva

La Santa Compaña

Per Antonio Miguel Ruiz Redondo

Ciudadanía y vivienda

Per Sandra Patricia Daza Puente

Así, no

Per Cristina Simón Molina