Esteu aquí

Premis Ciutat del Prat 2013

Premis Ciutat del Prat 2013
Alba Sabaté Vilagrasa, en reconeixement al seu compromís amb l'educació pública de qualitat a la nostra ciutat. Professora de Llengua i Literatura Catalanes a l'Institut Salvador Dalí des de fa 25 anys. Ha estat directora i sotsdirectora del centre, ha dirigit obres teatrals amb els seus alumnes, tutora de molts Treballs de Recerca de Batxillerat i autora de llibres de novel·la i poesia, alguns guardonats, com "Cançó de setembre", premi de novel·la breu Ciutat de Mollerussa 2012.
Colla de Diables del Prat de Llobregat, per la seva difusió de les tradicions i la seva contribució a la cultura popular local. L'entitat va néixer el 1983 i en l'actualitat són uns 200 membres organitzats en diferents colles i grups: infantil, jove, adulta, del Pollo i de músics, tot i que al llarg d’aquestes tres dècades han estats molts pratencs i pratenques els que han format part de l'entitat. La seva activitat cultural ha donat i dóna contingut a la majoria de festes de la ciutat i porta el nom del Prat arreu de Catalunya.
Daniel Gómez Ezquerro, com a exemple de constància i superació personal i familiar i en reconeixement als seus èxits esportius. Especialista en les disciplines de sòl i salt del poltre del gimnàstica artística. Ha participat en Specials Oympics, tant europeus com mundials, obtenint 2 medalles d’or, 4 de plata i 3 de bronze.
Periòdic Delta, pel seu dilatat compromís amb el periodisme local i la seva difusió de l'activitat política, social i cultural de la ciutat. El desembre de 1977 un grup de pratencs compromesos amb el periodisme local funden una publicació que encara es manté fidel als seus lectors.