Esteu aquí

'Xerrallengües' amb l'EOI del Prat

Un projecte de vídeo-tutorials per practicar idiomes

dijous, 19 setembre, 2019 - 08:45

Comencem una nova col·laboració amb L'Escola Oficial d'Idiomes del Prat. Es tracta d'un projecte que combinarà l'eix de cultura audiovisual i accés al coneixement de la Palmira amb la millora de l'expressió oral de l'alumnat de l'EOI i l'ús de les noves tecnologies com a eina d'aprenentatge.

Què és Xerrallengües?

Xerrallengües serà un conjunt de vídeo-tutorials per poder practicar i aprendre vocabulari útil en diversos idiomes. El protagonista dels vídeos serà l'alumnat de l'EOI, que amb peces audiovisuals de no més d'un minut ens ajudaran a millorar el nostre anglès, francès i alemany.

Des de la Palmira els donarem el suport tècnic perquè puguin crear aquests tutorials des de zero: partiran de la unitat didàctica que volen treballar i després de repartir-se els diferents rols d'un equip tècnic audiovisual, escriuran un guió per a un sketch. Ells mateixos s'encarregaran de traslladar aquesta petita història a imatges; creant el guió tècnic, gravant i muntant l'audiovisual. Tot perquè amb l'ajuda de les noves tecnologies puguin practicar aquesta part de l'aprenentatge d'un idioma que de vegades es queda en un segon terme: l'expressió oral.

Què passarà amb aquests vídeos?

Un cop finalitzats, els vídeo-tutorials es podran consultar a l'aula TIC de la Palmira i al canal de Youtube de l'EOI. Així, qualsevol persona que tingui ganes d'aprendre o millorar un idioma, podrà fer-ho d'una manera divertida i propera.

 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 19 gener, 2022 - 12:30

Una delegació del Govern Basc visita el Prat per conèixer el seus projectes com a Ciutat Educadora

Els diferents representants, ponents sobre el futur sistema educatiu a...
oferta_formativa_cultura

dilluns, 17 gener, 2022 - 15:00

Una nova oferta formativa de tallers, cursos i xerrades als centres culturals per als mesos de febrer a maig

Les inscripcions començaran el dilluns 24 de gener, a partir de les 16.30 h

divendres, 14 gener, 2022 - 11:00

"In-Sanctus?" visibilitza, a través de la fotografia, les violències que pateixen les dones

L'exposició amb les imatges del projecte guanyador de la beca de fotografia i...