Esteu aquí

www.casesdenpuig.com.

L'Ajuntament del Prat ha posat en marxa el web de les Cases d'en Puig que, com a Centre d'Informació Ambiental, vol ser el punt de referència dels temes de medi ambient de la ciutat del Prat.

dijous, 1 gener, 2004 - 15:11

A més d'oferir informació i serveis, aquest web vol ser una eina útil de relació i de comunicació entre la ciutadania i el conjunt de persones implicades en els diferents àmbits i serveis de medi ambient del Prat.

Sobre el delta del Llobregat

El web conté informació dels espais naturals del delta del Llobregat, proposa itineraris de passeig naturalístic, permet la consulta dels atles de les diferents espècies de flora i fauna, i dels articles de la revista Spartina. Destaca la galeria fotogràfica, formada per gairebé 300 fotografies.

Agenda 21

Els documents de l'Agenda 21del Prat, la feina del Consell Municipal de Medi Ambient i la possibilitat de participar-hi, els indicadors ambientals, les actuacions que es desenvolupen des de la ciutat del Prat per avançar en el camí de la sostenibilitat i algunes propostes per aplicar a la vida quotidiana, a més de poder fer consultes en línia, són alguns dels aspectes més destacats d'aquest àmbit.

Gestió dels residus

La correcta gestió dels residus és un tema important per al medi ambient i en el web es pot trobar el conjunt de serveis de què disposa la nostra ciutat. També es pot passar una bona estona jugant al joc Et baralles amb les deixalles?, que planteja el repte de saber què fer amb 30 residus i, a més, permet accedir a molta informació sobre diferents tipus de residus.

A través del web també es pot accedir als programes i serveis d'educació ambiental, es pot consultar el fons bibliogràfic del servei de documentació, conèixer les campanyes de medi ambient i l'agenda d'activitats de les Cases d'en Puig.

Redacció

 

 

 

 

Compartir

Noticies relacionades

Espigolada

divendres, 22 octubre, 2021 - 12:30

Èxit de participació a l’espigolada popular

Gairebé una vintena de persones han participat a una de les primeres...
Visita Uralde 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 19:30

Diverses personalitats polítiques s'informen sobre el terreny dels valors del Delta del Llobregat i la importància de preservar-lo

Atenen una crida de l'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, que ha convidat entre...

dijous, 21 octubre, 2021 - 16:15

Comença la instal·lació de plaques fotovoltaiques als equipaments municipals

A l’escola Charles Darwin s’està realitzant una prova pilot i el projecte...