Esteu aquí

'Volem volar' tanca el procés de creació d'aeris amb l'artista Maria Cavagnero

dimecres, 22 juny, 2022 - 12:00

Aquest diumenge més d'una trentena de persones van poder gaudir de la presentació de la peça 'Volem Volar', una creació col·lectiva de les dones que han participat, durant el primer semestre de l'any, en un nou espai de pràctica i creació d'aeris, promogut des del Centre Cívic Sant Jordi-Ribera baixa, i que ha acompanyat l'artista Maria Cavagnero.

'Volem volar' ha estat un homenatge a Pepa Colomer, la primera aviadora catalana de la història, i una reivindicació feminista pels drets i llibertats de les dones. Aquesta peça, basada en la tècnica de les teles, ha estat creada a partir dels interessos i inquietuds de les participants, que ja formaven part de la comunitat del Ribera perquè havien realitzat diversos cursos d'iniciació als aeris, que es van aturar amb la pandèmia.

Tot i que ja tenien pràctica, requisit necessari per participar en aquesta proposta de creació, un dels reptes més importants, ha estat recuperar la forma física i la confiança per pujar de nou a les teles i el trapezi, alhora que crear una peça artística convertir-se en guionistes, productores i protagonistes de la peça. Ha estat una experiència molt enriquidora per a totes, que ha deixat molt bon gust de boca, perquè dona sentit al projecte de circ del Centre Cívic, que vol ser proper, promotor de la pràctica circense i generador de vincles. Un projecte bonic fet per persones boniques.

Mostra d'aeris: "Volem Volar" amb l'artista Maria Cavagnero

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 30 novembre, 2022 - 10:00

Espais de creació a L'Escola d'Arts en Viu

L'Escola disposa de places lliures per participar en els espais de creació...

dilluns, 28 novembre, 2022 - 15:00

La ciutadania pratenca s’aplega per mostrar el seu rebuig contra les violències masclistes

El passat 25 de novembre van tenir lloc a la nostra ciutat diferents aplecs ciutadans per condem...